23948sdkhjf

Hetag Tagmaterialer på danske hænder

Kapitalfonden Axcel har overtaget tagdæknings-aktiviteterne i svenske Trelleborg AB. Investeringen omfatter flere varemærker, herunder Hetag Tagmaterialer.
Axcel oplyser i en pressemeddelelse, at fonden har indgået aftale med Trelleborg-koncernen om et køb af aktiviteterne i Trelleborg Waterproofing.

Selskabet er markedsleder inden for tagdækning og fugtløsninger i Danmark og Sverige, og købet giver Axcel mulighed for at skabe en ledende aktør i den nordiske tagdækningsbranche:

- Vi tror på, at tagdækningsmarkedet har nået sit lavpunkt, og vi er overbeviste om, at der vil komme en pæn vækst fremover, siger Vilhelm Sundström, partner hos Axcel og ansvarlig for opkøbet.

Overtagelse afsluttes i starten af 2011
Trelleborg Waterproofing er en innovativ producent af polymer og bitumen-baserede produkter til forsegling samt fugtløsninger til industriel brug og til ”gør-det-selv” markedet.

Sortimentet tæller velkendte mærker som Mataki, Trebolit, Trelleborg Phønix, Hetag Tagmaterialer, Elastoseal og Superseal.

Virksomheden havde i 2009 en omsætning på cirka 84 mio. EUR og har omkring 230 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Höganäs, mens produktionsfaciliteterne er fordelt på tre adresser i Sverige og Danmark.

Axcel oplyser, at Trelleborg Waterproofing vil ændre navn i begyndelsen af det nye år. Overtagelsen, der forudsætter godkendelse af de berørte konkurrencemyndigheder, forventes at blive endeligt afsluttet i løbet af første kvartal 2011.

Investeringen vil være den første i den nyligt rejste fond, Axcel IV, og Axcels fjerde investering i Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078