23948sdkhjf

Storaftale til Expedit

Inventarproducentens datterselskab i Jönköping, Expedit Retail Solutions, har i hård konkurrence vundet en kontrakt på et tocifret millionbeløb.
Reitan Servicehandel, der er en af de største og mest succesfulde conveniencekæder i Norden, har valgt Expedit som hovedleverandør af butiksindretning.

Aftalen, som er blandt de største ordrer for Expedit Retail Solutions, omfatter produktion, levering og projektstyring af det samlede bygge- og renoveringsprogram for de nordiske butikker i kæderne 7-Eleven, Narvesen og Pressbyrån.

Aftalen er flerårig med start i 2011. Expedit ser aftalen som meget vigtig, da den spænder over en lang periode og muliggør en strategisk tilgang til en styrkelse af det Nordiske samarbejde med Reitan Servicehandel.

En del af vækstplan
- Som tidligere udtalt, er det min klare vurdering, at vækst er både realistisk og påkrævet for Expedit. Væksten skal ske i hele Norden, og Sverige viser nu vejen, så vi ser positivt frem mod 2011, udtaler CEO Steen Bødtker fra Expedit.

Expedit Retail Solutions har på trods af lavkonjunktur det seneste år indgået aftaler med flere nye kunder. Det har givet datterselskabet en stabil udvikling, og aftalen betyder nye jobs inden for projektledelse og indkøbskoordinering.

- Vores hovedrolle er at koncentrere os om salg, projektledelse og sourcing. Vi har et godt samarbejde med et stort antal samarbejdspartnere og underleverandører af inventar og butiksudstyr, og Expedits produktionsdivision i Danmark forsyner os med en lang række inventarprodukter, udtaler Bo Holmlind, administrerende Direktør, Expedit Retail Solutions.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.672