23948sdkhjf

ACO Nordic omstrukturerer og genopliver Plastmo

ACO Nordic deler fra årsskiftet selskabet i to. Det betyder, at Plastmo A/S genopstår som firmanavn.
ACO Nordic opdeles pr. 1. januar 2011 i to selskaber; ACO Nordic A/S og Plastmo A/S.

Begge bliver 100 % ejet af holdingselskabet ACO Nordic Holding, som indgår i den internationale ACO-koncern. Nordisk koncerndirektør Jacob Henckel siger:

- Plastmo A/S leverer til byggebranchen via byggemarkeder og trælasthandlere, mens der træffes beslutninger om vores ACO-løsninger til håndtering af regnvand på veje, pladser og åbne arealer i et andet led, nemlig af de rådgivende ingeniører, by- og landskabsplanlæggerne og kommunerne. Behovene er i dag meget forskellige fra de to kundegrupper, og derfor har vi nu valgt at dele selskabet i to.

Medarbejdere fortsætter i Plastmo
Firmanavnet Plastmo, der altså nu genopstår, forsvandt i 2007 og gik over til ACO Nordic. Plastmo vil fortsat producere og sælge tagrendeløsninger i plast, zink, aluzink, galvaniseret stål og kobber. Plastmo tilbyder også fortsat trapezplader, termotage, ovenlys og gør-det-selv-dræn.

ACO Nordic-delen af virksomheden udvikler og sælger løsninger til vækstmarkedet inden for regnvandshåndtering. ACO-løsningerne hjælper med at håndtere de stigende mængder regnvand, som Danmark og det øvrige Norden vil opleve som følge af klimaforandringerne. Derudover vil ACO Nordic fortsat tilbyde vvs-løsninger til privat og industriel anvendelse.

Hovedparten af medarbejderne i det nuværende fælles selskab fortsætter i Plastmo, mens et udvalgt team vil etablere det nye ACO Nordic inden for vandhåndtering.

André Thomsen bliver direktør for Plastmo, og Ulrik Haagen Olsen starter den 1. februar 2011 som direktør for ACO Nordic. Samtidig fortsætter Jacob Henckel som nordisk koncerndirektør i ACO Nordic Holding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078