23948sdkhjf

Sygehus Vendsyssel bygger ny akutmodtagelse

Arkitema vandt i foråret konkurrencen om et nyt sygehusprojekt til 100 mio. kroner i Hjørring. Nu sendes byggeriet i udbud fordelt på ni fagentrepriser.
Hvis alt går som planlagt, kan Sygehus Vendsyssel i marts 2013 tage en ny akutmodtagelse til 100 mio. kroner i anvendelse.

Bag byggeriet står Arkitema, som i marts 2010 blev udpeget som vindere af arkitektkonkurrencen i samarbejde med Bjerg Arkitektur, Korsbæk & Partnere samt Harde Larsen A/S.

Den nye akutmodtagelse kommer til at ligge i et trafikkeret område med stærkt begrænset udsigt og uden plads til grønne ude- og opholdsrum. Det har arkitekterne forsøgt at tage højde for ved at skabe et miljø, der orienterer sig indad; bl.a. via 'lysgårde', der fungerer som arkitektoniske, rekreative og lysgivende elementer.

Facader i natursten og glas
Projektet omfatter et ca. 3.460 m² stort nybyggeri i to etager samt kælder på ca. 460 m². Hertil kommer 250 m² ombygning af eksisterende byggeri samt etablering af ca. 1.650 m² udearealer.

Selve modtagelsen er placeret i stueplan og opføres i natursten, mens det tilknyttede sengeafsnit på 1. sal udføres som en let glasbygning.

Byggearbejdet er netop sendt i udbud fordelt på ni fagentrepriser, og byggeriet ventes indledt i august 2011.

Fristen for at anmode om prækvalifikation til en eller flere af de ni entrepriser er den 4. maj 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109