23948sdkhjf

Eksklusive trætophytter bygges rundt om træets stamme

Går alt efter planen, kan de stå klar til sommer.

Endnu flere skal få øjnene op for den smukke natur omkring Als Odde. Det er missionen for de to iværksættere og brødre, Rasmus og Lasse Lybæk, der vil bygge eksklusive hytter i trætoppene i skoven ved Als Odde.

Hvis alt går efter planen kan det ske allerede næste sommer.

Rasmus Lybæk har arbejdet på idéen om hytter, der kan lejes ud og dermed lokke flere turister til Mariagerfjord i de sidste fem år. Siden er broderen Lasse Lybæk hoppet med i projektet, der har fået navnet Løvtag.

Bygges rundt om stammen
De to brødre er opvokset på gården Poulsenseje ved Als Odde. Til gården hører et større skovområde, og det er her hytterne skal opføres.

Hytterne er designet af arkitekt Sigurd Larsen og bliver opbygget omkring stammen på et træ. Det bliver indlagt vand og el, og hytterne vil indeholde køkken, toilet, opholdsrum og i alt fire sovepladser.

Og så er det planen, at udsigten til trætoppe skal kunne nydes fra en tagterrasse.

- Jeg har altid tænkt, at Als Odde har meget at byde på for turister. Her er skøn natur, og det er tæt på både fjorden og havet, men der mangler måske alligevel noget, som kan sætte stedet på landkortet. Det håber vi, at vores trætophytter kan bidrage til, siger Rasmus Lybæk.

Crowdfunding på Kickstarter
Indtil videre har Erhvervsstyrelsen godkendt projektet, mens den endelige byggetilladelse fra kommunen endnu mangler.

Projektet har fået støtte fra LAG Himmerland, og derudover investerer de to brødre selv i projektet sammen med arkitekt Sigurd Larsen og turismekonsulent Nanna Balsby fra København.

Den sidste finansiering skal hentes fra sponsorer og fra gæsterne selv, der kan støtte projektet på crowdfunding-siden Kickstarter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156