23948sdkhjf

Aarsleff vinder stor kontrakt i Egtved

Entreprenøren er med på det team, der skal opføre en ny kompressorstation for Energinet.dk. Ordren har en samlet værdi af 470 mio. kroner.
Kontrakten udføres i totalentreprise, og projekteringen indledes i januar 2011 på Energinet.dk’s område i Egtved.

Aarsleff's andel af ordren udgør 30 %, og arbejdet skal udføres i samarbejde med Max Streicher GmbH & Co samt Johann Bunte Bauunternehmung.

Udover byggeriet af kompressorstationen omfatter opgaven også renovering og udvidelse af eksisterende ventilstationer.

Skal sikre import af naturgas
Beslutningen om at bygge ny kompressorstation er truffet som led i udbygningen af naturgassystemet i Syd- og Sønderjylland.

Der skal i den forbindelse etableres en ny gasledning fra den tyske grænse til Egtved, så Danmark om få år kan importere naturgas fra Tyskland i takt med, at ressourcerne i Nordsøen aftager.

Anlægsarbejderne består foruden jord- og ledningsarbejder også af betonarbejder i forbindelse med opførelse af servicebygninger til blandt andet nødgenerator og lager.

Kompressorstationen skal tages i brug i efteråret 2013, og kontrakten indeholder desuden option på driften det første år.

Aarsleff oplyser, at kontrakten vil indgå i de resultatforventninger, som oplyses i forbindelse offentliggørelsen af årsregnskabet 2009/10.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094