23948sdkhjf

Jönsson bygger 40 passiv-boliger i Høje Taastrup

Herlev-entreprenøren er klar som totalentreprenør på et nyt boligprojekt til 34 mio. kroner.
I sommeren 2011 skal 30 nye ældreboliger og 10 boliger til kommunens socialpsykiatri stå klar på Mølleholmen i Høje Taastrup.

Alle boliger opføres som klimabyggeri efter passivhus-standard, og det giver de kommende beboere et forventet el- og varmeforbrug på ca. 1.500 kroner om året.

Bæredygtighed og miljø i højsædet
Det i alt 2.600 m² store byggeprojekt omfatter desuden et aktivitetshus samt et orangeri/væksthus. Projektet er udviklet af Jönsson, Catalyst Architects og Grontmij | Carl Bro i samarbejde med Boligforeningen 3-B og de kommende brugere.

Direktør Robert Mayer fra Jönsson oplyser, at boligerne opføres efter principper, der i videst muligt omfang tilgodeser krav om bæredygtighed og miljø – både når det gælder opførelse, drift og vedligehold, men også i forhold til boligernes rummelighed og beboernes ønsker om indretning.

Byggeriet opføres således med flydende og niveaufri overgange mellem boliger, haveanlæg og de tilstødende sportsanlæg, ligesom alle boliger får et minimum af bærende skillevægge, hvilket både giver mulighed for indretning af åbne eller lukkede rumforløb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109