23948sdkhjf

Stort boligprojekt på vej i Herlev

Tre boligorganisationer er gået sammen om udviklingen af et ca. 31.379 m² stort boligbyggeri med i alt ca. 318 almene familieboliger.
Herlev Boligselskab, Boligforeningen 3B og Herlev almennyttige Boligselskab har indledt et strategisk samarbejde om udvikling af et attraktivt boligområde i Herlev Syd.

Bebyggelsen skal opføres med varierende boligtyper; herunder tæt-lav bebyggelse med rækkehuse samt etageboliger i 3-6 etager.

Herudover skal der etableres fælles grundejerforeningsfaciliteter som materielgård, parkeringspladser, affaldsøer, en kunstig sø og fælles grønne friarealer.

Netop sendt i udbud
Området, der ligger på adressen Hørkær 11-15, er opdelt i seks storparceller, som hver kan rumme ca. 53 boliger á 95 m². Hver boligorganisation råder over to storparceller.

Projektet er netop udbudt i totalentreprise, der er opdelt således, at hvert team højst kan afgive tilbud på to storparceller.

Det skyldes, at de tre bygherrer ønsker en differentieret bebyggelse, ” der i arkitektur, formsprog og materialevalg, har forskelligartede bomæssige kvaliteter og et særkende i de fysiske nærområder ”.

Ønsker en totalentreprenør at anmode om prækvalifikation på flere end to storparceller, skal det altså være sammen med et andet arkitektteam.

Byggestart i august
Der er netop udarbejdet en ny lokalplan for området, som forventes godkendt af Herlev Kommune medio december 2010.

Den forventede byggestart er berammet til medio august 2011, og byggeperioden vil løbe over 18 måneder fra tildeling af kontrakterne.

Fristen for at anmode om prækvalifikation er den 11. januar 2011.

De tre boligorganisationer prækvalificerer individuelt og har derfor udarbejdet hver sin udbudsbekendtgørelse. Du kan finde yderligere information via nedenstående links:

Udbudsbekendtgørelse fra Herlev Boligselskab
Udbudsbekendtgørelse fra Boligforeningen 3B
Udbudsbekendtgørelse fra Herlev almennyttige Boligselskab
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094