23948sdkhjf

Ny totalentreprenør overgår sine egne forventninger

I SG Totalentreprise A/S’ første regnskab er der opnået et resultat før skat, der er mere end fem gange større end forventet ved stiftelsen i februar 2017, fortæller selskabets direktør

SG Totalentreprise, der blev stiftet i februar i år som datterselskab til Skou Gruppen A/S og med det formål at løfte barmarks-projekter for private investorer og offentlige bygherrer, er på vej med sit første regnskab.

Det offentliggøres om et par uger og gælder for perioden 1. februar 2017 til 30. september 2017.

Her lander de ifølge en pressemeddelelse en omsætning på godt 15,7 mio. kroner og et resultat før skat på knap 2,7 mio. kroner, hvilket er bedre end ventet.

Forventningen var nemlig et resultat før skat på en halv mio. kroner.

- Så selvfølgelig er vi meget godt tilfreds, siger Robert Mayer, direktør for SG Totalentreprise, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Vi er kommet meget bedre fra start end ventet, og jeg synes, vi har fået et godt afsæt til at komme videre, fortsætter han.

God velkomst
Han påpeger, at de er blevet taget "rigtig godt imod", og at SG Totalentreprise har fået mange henvendelser.

Derudover har de haft skarpt fokus på først at mande op, når ordrerne er i hus, fortæller han.

I dag er de to ansatte og kører ellers udelukkende med underentreprenører. En del af dem er gamle bekendte, og dertil "er der også kommet nye til", som Robert Mayer formulerer det.

I pressemeddelelsen påpeger han, at virksomheden ligesom resten af byggebranchen har været begunstiget af gode konjunkturer og stor aktivitet inden for nybyggeri, og at de desuden har haft succes med at optimere byggeprojekterne.

Det gælder ved at foreslå bygherrer og rådgivere, hvordan projekterne kunne gribes anderledes an, og hvordan byggeleverancer kunne optimeres til gavn for økonomi, kvalitet og tidsramme i det enkelte projekt, lyder det.

- Det har blandt andet betydet, at vi har fået lov til at bygge et projekt for en kommune, som ellers var skudt til hjørne, fordi det blev for dyrt for bygherren. Efter vores granskning af projekt og leverancer blev det billigere for bygherre, uden at vi gik på kompromis med byggeriets kvalitet, og derfor blev projektet gennemført. Det samme projekt afleverede vi mere end to måneder før aftalt, siger han i pressemeddelelsen.

Over for Licitationen - Byggeriets Dagblad oplyser han, at der er tale om et projekt med ni boliger. Nærmere ønsker han ikke at komme projektet.

Udover det har en tilbygning til Allerød Musikskole især fyldt, fortæller han og fremhæver desuden et dagsinstitutionsprojekt, som er kommet til hen mod slutningen af regnskabsåret.

Læs også: SG Totalentreprise vil yderligere frem

Bag om SG Totalentreprise

Virksomheden er stiftet den 1. februar 2017
Der er tale om et datterselskab til entreprenørvirksomheden Skou Gruppen A/S, som også er datterselskabets hovedaktionær. Ejerkredsen består desuden af Robert Mayer, direktør for SG Totalentreprise og tidligere direktør i Jönsson A/S, Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen A/S, og Jesper Egund, teknisk direktør i Skou Gruppen A/S.
Idéen om det nye datterselskab blev luftet over for Licitationen - Byggeriets Dagblad i et topchefinterview med Martin Skou Heidemann tilbage i midten af december 2016.
SG Totalentreprise er sat i verden med det fokus at løfte barmarks-projekter for private investorer og offentlige bygherrer, og fokus er på hovedstadsområdet.
SG Totalentreprise har ligesom Skou Gruppen domicil i Hørsholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25