23948sdkhjf

Bladt Industries henter ny CEO hos Vestas

Jan Kjærsgaard forlader selskabet til fordel for FLSmidth.

Klaus Steen Mortensen tiltræder som ny CEO for Bladt Industries fra 1. januar 2018 og afløser Jan Kjærsgaard, som forlader selskabet til en ledelsespost i et andet selskab.

Det oplyser Bladt Industries i en pressemeddelelse.

Jan Kjærsgaard blev udnævnt til CEO i Bladt Industries i 2014 og har styret selskabet igennem forandringer i branchen og i konkurrencesituationen.

- Gennem mine tre år i Bladt Industries har vi fokuseret på at styrke vore relationer med nøglekunder og opgradere interne processer, og jeg mener, at tiden nu er gunstig i forhold til at påtage mig en ny ledelsesopgave andetsteds, siger Jan Kjærsgaard.

Jan Kjærsgaards fremtidige opgaver er hos FLSmidth i en stilling som group Executive vice president, Product Companies Division og medlem af Group Executive Management.

- Bestyrelsen og jeg vil gerne takke Jan for hans bidrag til at styrke Bladt Industries’ kompetencer og konkurrencemæssige position – og helt generelt for et veludført arbejde. Vi ønsker Jan held og lykke i hans nye stilling, siger formand for bestyrelsen hos Bladt Industries, Jens Due Olsen.

11 år hos Vestas
Den nye mand i stillingen som CEO kommer til Bladt Industries fra Vestas, hvor han i de seneste 11 år har haft stillingen som president, Vestas Northern Europe, med ansvar for cirka 1.200 medarbejdere og med meget stærke resultater.

- Jeg har fulgt Bladt Industries gennem lang tid og da denne mulighed opstod, var jeg ikke i tvivl, da jeg ser mange muligheder for Bladt Industries både inden for offshore vind- og infrastruktur-forretningen. Jeg tror, at jeg kan bidrage til den fortsatte positive udvikling af Bladt Industries ved at udnytte vores unikke erfaring til at levere brancheledende produkter og services til vores kunder og til at forblive den foretrukne partner for offshore udviklere, energiselskaber og vores øvrige kunder også i de kommende år, siger Klaus Steen Mortensen.

Klaus kommer med en unik erfaring ikke bare fra Vestas, men også fra entreprenørbranchen og projektorganisationer fra selskaber som Banedanmark, Skanska (administrerende direktør for Danmark), H. Hoffmann & Sønner samt A/S Øresundsforbindelsen.

- Jeg er glad for at kunne byde Klaus velkommen da han bibringer en imponerende track record og en særdeles relevant erfaring, hvilket gør ham til et perfekt match som CEO for Bladt Industries, siger Jens Due Olsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109