23948sdkhjf

Bravida køber op i det midtjyske

De 30 medarbejdere i Electric Viborg bliver nu en del af Bravida-koncernen.

De omkring 1.800 danske medarbejdere i Bravida har fået 30 nye midtjyske kollegaer.

Bravida Danmark A/S har med årsskiftet overtaget Electric Viborg A/S, som i fjor omsatte for godt 20 mio. kroner.

- Viborg-området er i kraftig vækst, vi er i fuld gang med diverse store projekter hos en række kunder, og det er vores store ønske, efterfølgende at fortsætte med den tekniske service hos disse kunder.  Bravidas fordel er, at vi kan tilbyde service indenfor stort set alle teknikområder og med Electric Viborgs dygtige medarbejdere om bord, er jeg sikker på, at vi bliver en endnu mere attraktiv servicepartner i området, siger Regionsdirektør i Bravidas Region Nord, Klaus Villefrance, i en pressemeddelelse.

Bag salget af Electric Viborg står tre nu forhenværende ejere; Bent Svane, der kom ind i firmaet som anden generation i 1979, datteren Helle Svane samt afdelingsleder Lars Hansen.

Lars Hansen fortsætter i virksomheden som afdelingsleder med hjælp fra Bent Svane på nedsat tid i de næste to år. Helle Svane går på barsel i starten af 2018.

- Oprindeligt var tanken med Electric Viborg, at Lars og Helle i et planlagt generationsskifte i fællesskab skulle drive virksomheden videre. Men hensynet til familien og en i forvejen travl hverdag gjorde dog, at planerne måtte ændres til et salg af Electric Viborg. På den baggrund søgte vi en virksomhed, som vi trygt kunne overdrage vores medarbejdere og kunder til. Her faldt valget på Bravida, som vi allerede i den indledende dialog fik stor tillid til, siger Bent Svane.

Electric Viborg beskæftiger sig hovedsageligt med serviceopgaver inden for elinstallation, tyveri- og brandalarmering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.218