23948sdkhjf

Bygma-folk i ’kranbattle’ med landsholdsstjerner

Tirsdag den 2. januar fik de to Bygma-medarbejdere; chaufføren Henning Gregersen og lagermedarbejder Poul Erik Brun Olesen, en noget anderledes afslutning på arbejdsdagen.

Fire af spillerne fra det danske herrelandshold i håndbold; Hans Lindberg, Casper U. Mortensen samt brødrene Rene og Henrik Toft Hansen stod pludselig foran dem midt i en af Bygma Hernings lagerhaller.

- Det var en kæmpe oplevelse at være med til. Vi havde jo kun fået af vide, at vi skulle stille op med en nypudset lastbilkran, men ellers vidste vi ikke andet. Pludselig kommer de her fire håndboldspillere så ind i lagerhallen og bliver iført sikkerhedstøj og sko. Der blev jeg faktisk lidt benovet, fortæller 58-årige Henning Gregersen i en pressemeddelelse.

Håndboldspillerne var mødt op for at dyste i, hvem af de fire der var bedst til at agere kranfører og hurtigst muligt flytte to paller isolering ned fra en lastbilkran og efterfølgende køre de to paller isolering gennem en opstillet keglebane på en palleløfter.

- Jeg følger jo meget med i håndbold og ser al den håndbold, som jeg kan. Pludselig så står jeg og vejleder de her tårnhøje spillere, som jeg normalt kun ser i TV. Det var altså en stor oplevelse. Spillerne er jo super friske og gik meget op i teknikken, og selvom de aldrig har haft en fjernbetjening til en lastbilkran i hånden, så gjorde de det faktisk okay og kom godt igennem opgaven, fortæller Henning Gregersen.

Bygma er hovedsponsor for håndboldherrerne, og seancen var sat op i anledning af håndboldherrernes forestående deltagelse i EM i håndbold i Kroatien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157