23948sdkhjf

Håndværkere strømmer til Bauhaus Hjørring

I marts slog Bauhaus i Hjørring dørene op til en helt ny erhvervsafdeling, og de lokale håndværkere har taget godt imod initiativet.
Byggevarehuset har således allerede fået 2.500 erhvervskunder i kartoteket. Det er især lange åbningstider og et bredt sortiment, der lokker:

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at det går over al forventning med vores nye erhvervsafdeling Proff Service. Vi har fået rigtig godt fat i de nordjyske håndværkere, og med 2.500 erhvervskunder i kartoteket siden marts er vi godt tilfredse, siger afdelingschef Morten Lindrup Nielsen.

I lyset af den gode start er ambitionen at nå endnu flere professionelle kunder, og afdelingschefen forventer, at kundekartoteket fortsat vil vokse i 2011.

Lange åbningstider hitter
Blandt erhvervskunderne i Bauhaus Proff Service er Mogens Pedersen fra firmaet Flyt Selv ApS. Han ser det som en stor fordel, at byggevarehuset allerede åbner dørene kl. 06.00 om morgenen og har åbent helt frem til kl. 20.00:

- Det er dejligt nemt at kunne komme tidligt ind og klare sine indkøb fra morgenstunden, hvis man står og mangler noget til dagens opgaver. Det betyder blandet andet, at vi stadig kan være klar til at begynde arbejdet på byggepladsen klokken syv, siger Mogens Pedersen, der samtidig fremhæver varehusets sortiment med 60.000 varenumre som en stor force.



[flash][width]500[/width][height]390[/height][address]http://www.youtube.com/v/QpfDbSsrRZw?version=3[/address][/flash]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144