23948sdkhjf

Pro Tec indgår alliance på det engelske marked

Den familieejede vindues- og facadeproducent øger salgsindsatsen i England via en samarbejdsaftale med en af landets førende facadespecialister.
I bestræbelserne på at øge salget på det engelske marked har Pro Tec Vinduer nu indledt et samarbejde med vindues- og facadespecialisten Glass Tech Facades.

Aftalen indebærer, at Glass Tech køber rettighederne til at markedsføre varemærket Pro Tec i England, mens Pro Tec sikrer sig adgang til en større del af det engelske marked.

Stort kontaktnet og egne montører
Glass Tech sælger eksklusive facadeløsninger og har ønsket at udvide sit eksisterende program med Pro Tecs vindues- og facadesystem i træ/alu og GRP:

- Glass Tech Facades har et stort kontaktnet på markedet og råder over egne montører. Det er særlig vigtigt i England, hvor der er tradition for, at leverandøren skal være ansvarlig for montagen. Derfor har vi store forventninger til samarbejdet, siger Pro Tecs direktør Nikolaj Haulrik.

2010 bliver bedre end ventet
Han forklarer, at Pro Tec over de senere år har formået at etablere sig i England som et varemærke, der står for dansk design og kvalitet, og særligt 2010 har været et positivt år:

- Vi har i vores engelske selskab i 2010 haft et salg, der overstiger vores budget. Der er stor interesse for GRP-vinduet Pro Tec 7, der er blandt de bedst isolerende vinduer på markedet. Og desuden har vi en stor pipeline af projekter, hvor arkitekter har foreskrevet Pro Tec, fortæller Nikolaj Haulrik.

I 2009 omsatte Pro Tecs engelske datterselskab for 23 mio. kroner med et driftsresultat på minus 1,9 mio. kroner. Sidenhen er omkostningerne tilpasset, og med fremgangen i 2010 forventer Pro Tec et positivt resultat for 2010.

Samarbejdet med Glass Tech får dermed et positivt startpunkt og rummer et stort potentiale, vurderer Nikolaj Haulrik:

- Sammen med vores nye samarbejdspartner har vi alt i alt gode muligheder for at øge salget i de kommende år, hvor det attraktive engelske marked forventes at stige efter finanskrisen, slutter Pro Tec-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11