23948sdkhjf

NRE bygger 181 lejligheder på Enghave Brygge

Nobelhuset opføres på en egen ø i den sydvestligste del af bydelen.

Udviklingsselskabet NRE Denmark A/S begynder nu byggeriet af 181 ejerlejligheder i Københavns nye kanalby på Enghave Brygge.

Byggeriet, der får navnet Nobelhuset, opføres på en egen ø i den sydvestligste del af bydelen, afgrænset af Belvederekanalen, Frederiksholmsløbet og to nye kanaler.

Bag byggeriet står et konsortium bestående af investorerne Allan Freivald og Lars Bräuner samt NRE Real Estate A/S, der er NRE Groups investeringsselskab.

NRE Denmark A/S har rollen som totalentreprenør, og Mangor & Nagel er arkitekter. PKA er finansiel partner på projektet.

- Enghave Brygge er et spændende område i rivende udvikling. Hos NRE er vi glade for at sætte vores præg på denne udvikling med et moderne etagebyggeri med gode og funktionelle boliger i allerførste række ud til den københavnske havnefront. Vores erfaring fra projekter, vi har gennemført i Nordhavn, er, at netop den nemme adgang til vand vægtes meget højt af beboerne, udtaler Jacob Eiskjær Olesen, der er adm. direktør for NRE Denmark, i en pressemeddelelse.

Fire til syv etager
Den nye ejendom opføres som en 4-7 etagers randbebyggelse ud mod kanalerne med taglejligheder med private tagterrasser øverst. Den indre gårdhave får åbning ud mod Frederiksholmløbet. Alle veje i det nye boligområde bliver opkaldt efter nobelprismodtagere.

I forbindelse med byggeriet etableres to nye bilbroer og en cykel- og gangbro, der forbinder øen med de tilstødende veje. Byggeriets arkitektur er tænkt ind i den samlede vision for Enghave Brygge, som har fokus på at skabe et tæt, levende og sammensat bykvarter ved havnefronten.

Det samlede etageareal bliver cirka 17.000 kvm.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078