23948sdkhjf

14.300 kvadratmeter boliger på vej i Albertslund

Københavnsk udvikler køber areal ved Coops hovedlager – nye rækkehuse og lejligheder er på vej.

Ejendomsudviklingsvirksomheden Casa Nord har i samarbejde med CEC Group indgået aftale med Coop Danmark om overtagelsen af en 24.000 m² kvadratmeter stor byggegrund syd for Coops hovedkvarter i Albertslund.

Lokalplanen for området er netop godkendt og giver mulighed for at bygge 14.300 kvadratmeter, fordelt med 6.300 kvadratmeter rækkehuse og 8.000 kvadratmeter til lejligheder.

Administrerende direktør i Casa Nord, Torben Røsler, forventer at kunne igangsætte byggeriet primo 2019.

- Vi vil gerne sige tak til Coop Danmark for et godt og konstruktivt forløb i forbindelse med handlen, og vi ser frem til at indgå i et samarbejde med Albertslund Kommune om udformningen og realiseringen af projektet, siger han.

Forprojektet, der har banet vej for lokalplanen, er udarbejdet af Coop Ejendomme i samarbejde med Årstiderne Arkitekter.

For Coop Ejendomme er der tale om det første store boligprojekt, som bliver realiseret efter frasalg af en Coop-grund, og ifølge udviklingschef Flemming Møller Hansen fra investorerne været stor. Han oplyser, at Coop Ejendomme p.t. arbejder med fem projekter, som inkluderer salg af byggeretter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094