23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Anders Ring Petersen (ANP) er pr. 1. januar 2018 udnævnt til gruppeleder i Bygherrerådgivning i Glostrup. Anders har været ansat i Sweco siden 1998 og har en stor forretningsforståelse og et stærkt engagement for at bedrive og udvikle bygherrerådgivning, og vil dermed bidrage til arbejdet med at udvikle og vækste Bygherrerådgivning i hele Danmark. 

Lars Sølvsten-Dahl er ansat som stærkstrømsingeniør på hos Sweco i Aarhus. Lars har en lang karriere bag sig og kommer fra en stilling som projektleder/fagingeniør hos Midt Consult, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med solcelleanlæg og varmepumper. 

Anders Colding er ansat som BIM-udvikler hos Sweco i Aarhus. Anders er uddannet programmør og skal styrke indsatsen med at automatisere og minimere fejl i Revit gennem bl.a. Dynamo. 

Martin Bro er ansat som projektchef hos Sweco i Aarhus. Martin kommer fra en stilling hos DAI og har en lang karriere bag sig som båden projektleder og leder i forskellige rådgivervirksomheder. 

Lisbeth Østergaard er ansat som projektleder i afdelingen for Pavement Consultants i Kolding, hvor hun skal beskæftige sig med projekter indenfor drift og vedligeholdelse af parker og grønne områder. Hun kommer fra en stilling i Faaborg-Midtfyns kommune som parkforvalter. 

Louise Borchersen Brøndum er ansat som projektleder i afdelingen for Pavement Consultants i Glostrup, hvor hun skal beskæftige sig med projekter indenfor drift og vedligeholdelse af veje og specielt projekter indenfor udbud. Louise kommer fra en stilling som vejingeniør i Lejre Kommune. 

Kenneth Sivebæk er ansat som bygnings-konstruktør i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed. Kenneth har en baggrund som tømrer og har netop afsluttet sin uddannelse som bygningskonstruktør. Han har været ansat både som praktikant og studentermedhjælper i Sweco. 

Morten Kragh er ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facilities Management i Kolding. Morten er uddannet bygningsingeniør og forretningsingeniør og kommer senest fra en stilling hos Linak A/S, hvor han har flere års erfaring som miljø og projektleder. 

Peter Andersen er ansat som driftsrådgiver inden for VVS i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Peter er uddannet VVS-installatør og kommer fra en stilling hos DTEK som projektleder. 

Brian Georg er ansat som driftsrådgiver inden for El i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Brian er uddannet stærkstrømstekniker og Elinstallatør og kommer fra en stilling som energivejleder hos Wicotec Kirkebjerg A/S. 

Jonas North er ansat som bygningskonstruktør i afdelingen for Facilities Management i Glostrup. Jonas er uddannet murer og afslutter sin uddannelse som bygningskonstruktør i januar. Han har været ansat i afdelingen som praktikant og studentermedhjælper. 

Johan Broholm er tiltrådt som fagchef for i afdelingen for VVE, Energi og Bæredygtighed, inden for Energi og Indeklima. Johan er uddannet DGNB konsulent og kommer fra en tilsvarende rolle i Wissenberg, hvor han har arbejdet med faglig udvikling indenfor energi og indeklima.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094