23948sdkhjf

Orbicon | Leif Hansen bliver til Orbicon

Siden fusionen for halvandet år siden er der arbejdet hårdt på at integrere de to selskabers aktiviteter i én sammenhængende virksomhed. Det er nu efterhånden lykkedes.
I maj 2009 overtog Orbicon A/S alle aktierne i Leif Hansen Engineering A/S og blev til Orbicon | Leif Hansen.

Målet var at skabe nye synergier ved at samle de to selskabers kompetencer inden for byggeri, miljø og forsyning.

Ifølge adm. direktør Jesper Nybo Andersen har den proces været en stor succes, og blandt andet derfor har virksomheden nu valgt at skifte navn til Orbicon:

- Efter halvandet års integrationsarbejde har vi efterhånden fået én sammenhængende virksomhed. Vi sidder i dag med store klimatilpasningsprojekter, store byggerier med bæredygtighedselementer som FN-byen, og hjælper blandt andet vores forsyningsvirksomheder med at spare på energien, fortæller Jesper Nybo Andersen.

Store opgaver venter i byggeriet
Orbicon var oprindeligt kendt som miljørådgiver, men siden overtagelsen af Leif Hansen er navnet også blevet kendt i byggebranchen.

Jesper Nybo Andersen vurderer derfor også, at en del af fremtidens store opgaver skal hentes i bygge- og anlægssektoren, og generelt ser han positivt på mulighederne:

- Det var nedturen i byggebranchen, der satte Leif Hansen Engineering A/S til salg, og de nye tider, har desværre medført afskedigelser – også efter at Orbicon overtog aktierne. Men jeg mærker, at det er ved at vende nu, siger direktøren og fortsætter:

- Når enten private eller offentlige bygherrer går i gang, tænkes der nu langsigtet i forhold til miljø, økonomi og funktionalitet, og det passer rigtig godt på det vi kan, fastslår han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093