23948sdkhjf

Odense vil have arena til cykling og atletik

Et 7.000 m² stort arena-projekt er under opsejling i Odense. Kontrakten på totalrådgivning er netop sendt i udbud.
Cykel- og Atletik Arena i Odense (CA-Arena Odense) er navnet på et nyt projekt, der i løbet af de kommende år skal sikre Danmark sin anden permanente cykelarena.

Planerne omfatter en 250 meter træcykelbane med atletikbaner placeret i midten, og anlæggets samlede omfang ventes at blive på ca. 7.000 m².

Arenaen har været i støbeskeen gennem længere tid, og i 2008 afsatte byrådet i Odense Kommune 45 mio. kroner til projektet som led i budgetforhandlingerne.

Der har siden været forskellige overvejelser om finansiering, men de potentielle investorer tabte som så mange andre pusten i forbindelse med finanskrisen.

Rådgiverkonkurrence i to faser
Nu er projektet så igen sat på den politiske dagsorden; først i februar 2010 med en bevilling på 0,5 mio. kroner til en projektering af arenaen, og nu altså med udbud af totalrådgivningen.

Konkurrencen er en to-fasekonkurrence, hvor der i første fase prækvalificeres fem rådgiverteams. Odense Kommune lægger i den forbindelse vægt på ansøgernes erfaring med "low cost architecture" samt referencer fra lignende relevante projekter.

De samlede håndværkerudgifter til arenaen (ex træcykelbane og atletikbelægninger) er budgetteret til 22, 5 mio. kroner ex. moms.

Fristen for at komme i betragtning til prækvalifikationen er den 26. januar 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079