23948sdkhjf

HusCompagniet sætter ny regnskabsrekord

Trods byggekrise ser 2010 ud til at blive endnu et rekordår for Huscompagniet. Virksomheden har solgt flere end 800 huse, og omsætningen har rundet 1 mia. kroner.
Da Huscompagniet i april sidste år fremlagde sit 2009-regnskab, forudsagde koncernchef Steffen Baungaard, at virksomhedens samlede 2010-salg ville ende højere end 700 nye huse.

Det mål er mere end indfriet, og med flere end 800 solgte huse stiger virksomhedens omsætning fra 800 mio. til over 1 mia. kroner.

Samtidig viser det endnu ikke offentliggjorte årsregnskab et EBITDA-resultat på omkring 100 mio. kroner mod 88 mio. kroner i 2009:

- Det er meget positivt, at vi kan holde en indtjening på den rigtige side af 10 %, siger Steffen Baungaard, der fremhæver omhyggelig planlægning af byggeriet, en effektiv logistik samt ikke mindst dygtige medarbejdere som væsentlige faktorer for den positive udvikling.

Vækst trods vanskelige vilkår
Fremgangen er bemærkelsesværdig, fordi den generelle efterspørgsel i markedet tog endnu et dyk i 2010, og samtidig skabte vejret særdeles vanskelige forhold på byggepladserne.

Steffen Baungaard påpeger i den forbindelse, at byggeriet blev generet af vinter og sne i sammenlagt fem ud af årets 12 måneder – først i januar-marts, og siden i november og december:

- I det lys er synes jeg, det er imponerende, at vi har tjent fornuftige penge og holdt tidsplanerne. Vi har både kunnet levere 15 nye huse hver uge til kunderne, og samtidig har vi haft vækst i salget af nye huse, påpeger koncernchefen.

Salget har været pænt fordelt over hele landet, men især i de større byer langs den jyske østkyst og i HT-området på Sjælland har HusCompagniet mærket stor efterspørgsel.

Læs mere:
HusCompagniet tror på ny vækst i 2011

Om HusCompagniet
Virksomheden er ejet af kapitalfonden Axcel og beskæftiger ca. 140 medarbejdere fordelt på kontorer i Horsens, Aalborg, Herning, Haderslev, Esbjerg, Odense, Ringsted, Hillerød og Malmö.

Herudover er der tilknyttet en række underleverandører, som tilsammen beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Næsten hvert fjerde nye hus i Danmark er opført af HusCompagniet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094