23948sdkhjf

Ny butik i Albertslund: Optimera vil være stærkere i Storkøbenhavn

Stort set alt disponibelt personale fra trælasterne på Sjælland var kaldt ind, da Optimera mandag i sidste uge slog dørene op for en ny trælast med drive-in på Herstedvang i Albertslund.

Den nye Optimera i Albertslund afløser den lukkede trælast i Brøndby, og med sin placering tættere på de større indfaldsveje er forventninger til butikken store.

-Vi forventer os meget af vores nye placering, som mange håndværkere kører forbi på vej ind til projekter i byen. Generelt arbejder vi meget på at ligge der, hvor kunderne kommer. Det er et led i vores strategi at skabe butikker, som er mere kunde- og afhentervenlige og samtidig ligger godt placeret. Vores mål er at være en stærkere spiller i København, og med den nye flagskibsbutik tager vi et vigtigt skridt i den retning, siger kommerciel direktør i Optimera, Christian Herbert.

Butikken på Herstedvang har fået et areal på 1.000 kvadratmeter – godt en femtedel af den samlede grund. Lokalerne er indrettet på samme måde som byggekædens andre butikker. Den gamle grund i Brøndby er solgt til en udvikler, som vil bygge lejligheder på området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093