23948sdkhjf

Byggeriets it-messe handler om meget mere end gadgets

Potentialet i digitalisering af bygge- og anlægsbranchen er stort, og Dansk Byggeris årlige it-messe, som i år afholdes den 6. februar i Taastrup og den 7. februar i Aarhus, kan være et godt sted at få et overblik.

Dansk Byggeri har samlet godt 30 udstillere, der præsenterer digitale løsninger målrettet bygge- og anlægsbranchens virksomheder.

Administration er en nødvendig del af alle virksomheders arbejde, og en effektiv administration vil gøre det meget nemmere at styre en ordre, dokumentere den og finde frem til relevante dokumenter. På den måde giver it-værktøjerne måske plads til mere produktionstid, siger direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri.

Dansk Byggeris årlige it-analyse viser, at over halvdelen af virksomhederne i bygge- og anlægsbranchen har investeret i nyt it-værktøj inden for det seneste år. Og det er en udvikling, som både er god og nødvendig, mener Michael H. Nielsen:

- Hvis væksten og indtjeningen i bygge- og anlægsbranchens virksomheder skal fortsætte, er det vigtigt at følge med den digitale udvikling, men man skal tænke smart. Og at tænke smart i byggeriet handler ikke nødvendigvis om de sidste nye gadgets, men om at gøre byggeprocessen nemmere og mindske fejl og spildtid, understreger han.

Det er gratis at deltage på messen for Dansk Byggeris medlemmer. For øvrige er prisen 400 kroner eksklusiv moms.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109