23948sdkhjf

Arkitema udnævner fire associerede partnere

Efter et stærkt 2010 fokuserer Arkitema nu for alvor på den fremtidige udvikling af virksomheden. Det sker bl.a. ved at udnævne fire yngre arkitekter til partnere.
Arkitema er godt på vej ud af krisen og har i 2010 øget sit overskud. I årets løb blev der desuden ansat 45 nye medarbejdere, og organisationen omfatter nu ca. 200 ansatte.

Den positive udvikling betyder, at Arkitema i 2011 øger sit fokus på vækst. Det sker bl.a. ved at udnævne fire associerede partnere, som over de kommende år forventes at blive en vigtig del af den fremtidige partnerkreds.

Udnævnelserne betyder også, at virksomhedens gradvise generationsskifte nu er sikret:

- I 2011 skyder vi for alvor Arkitemas fremtid i gang. Vi har valgt at udnævne fire yngre arkitekter som associerede partnere. Fire arkitekter, der gennem deres ansættelser hos Arkitema på hver deres måde har manifesteret sig som fagligt dygtige og visionære arkitekter, siger adm. direktør og partner, Peter Hartmann Berg.

Ikke bare dansk, men skandinavisk
Som led i den offensive strategi har Arkitema samtidig besluttet at etablere sig med eget selskab i Norge, hvor virksomheden allerede har flere store projekter i gang – bl.a. et af nordens største sygehusbyggerier i Østfold, sydøst for Oslo.

Ligeledes er der fokus på den videre udvikling af aktiviteterne i Sverige, hvor Arkitema allerede er etableret med et selskab i Stockholm:

- For fremtiden tegner Arkitema ikke bare dansk, men i høj grad også skandinavisk, siger Peter Hartmann Berg.

I Oslo vil den nyudnævnte associerede partner, Hallgrimur Thor Sigurdsson, stå for aktiviteterne på det norske marked.

De øvrige nye partnere er Dorthe Keis, Niels Christoffersen og Glenn Elmbæk. Ifølge Peter Hartmann Berg har de alle fire udmærket sig med vigtige sejre i arkitektkonkurrencer samt store projekter for vigtige erhvervskunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094