23948sdkhjf

Saint-Gobain Weber tilpasser produktionen

Virksomheden stopper produktionen af Leca letklinker på sin fabrik i Ølst ved Randers. Fremover fremstilles de velkendte brune kugler udelukkende i Hinge ved Hadsten.
I foråret 2010 valgte Saint-Gobain Weber A/S at stille produktionen i Ølst på standby som følge af det meget lave aktivitetsniveau i byggebranchen.

Siden har ledelsen fulgt situationen tæt, og det er nu besluttet at lukke ned for fabrikkens produktion med virkning fra den 30. januar 2011:

- Med den markedsmæssige udvikling, vi forventer de næste mange år, og med de resultater, der er opnået i Hinge kombineret med det potentiale, som fabrikken rummer, har vi vurderet, at vi har rigeligt med produktionskapacitet uden fabrikken i Ølst, siger adm. direktør Poul Steen Rasmussen.

Øgede investeringer i Hinge
Sigtning og udlevering af Leca-produkter fortsætter i Ølst som hidtil, og da Saint-Gobain Weber allerede har gennemført de bemandingsmæssige tilpasninger, får beslutningen ikke yderligere konsekvenser for de ansatte.

Produktionen vil fremadrettet blive koncentreret i virksomhedens anden Leca-fabrik, som er beliggende i Hinge nær Hadsten. Målet er at gøre Hinge til én af Europas mest effektive produktionsenheder for Leca-produkter:

- Samtidig med beslutningen om at lukke produktionen i Ølst arbejder vi med at intensivere vores investeringsplaner i Hinge, således at vi kan fortsætte vores målrettede indsats hen imod anvendelse af mere miljøvenlige og fornybare brændsler, forklarer direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078