23948sdkhjf

Investor redder over 200 arbejdspladser

Konkursramte Tinglev Elementfabrik er blevet overtaget af norske Contiga og fortsætter under navnet Contiga Tinglev A/S.
I december måtte Tinglev Elementfabrik indgive konkursbegæring efter en længere periode med økonomiske problemer, men nu er det lykkedes at finde frem til en løsning, der sikrer fabrikkens fremtid.

Contiga AS, et datterselskab af KB Gruppen Kongsvinger AS, har ønsker at udvide sit markedsområde i Skandinavien og har således overtaget fabrikken.

Kan tilføre ny værdi
- Ved overtagelsen af Tinglev Elementfabrik A/S har vi en stor mulighed for at indgå i det præfabrikerede marked og markant at styrke vores Skandinaviske profil. Vi er i stand til at tilføje betydelig know-how, ressourcer og værdi til Contiga Tinglev A/S, siger Axel Baumann, der er CEO i Contiga.

Som en del af handlen køber Contiga også det tyske datterselskab Tinglev Elementfabrik GmbH tæt ved Berlin.

Fabrikkens hidtidige ejer, Jakob Knudsen, er ansat som direktør for det nye selskab, der får navnet Contiga Tinglev A/S.

Om selskaberne
Tinglev Elementfabrik beskæftiger mere end 200 medarbejdere og har en årlig omsætning på ca. 200 mio. danske kroner. Fabrikken råder over ca. 35.000 m² produktionsbygninger og har en kapacitet på mere end 1.000.000 m² vægge og huldæk-elementer.

Det tyske datterselskab beskæftiger ca. 50 medarbejdere og omsætter for ca. 6 mio. EUR. Fabrikken i Berlin producerer vægelementer og råder over ca. 7.500 m² produktionsbygninger med en årlig kapacitet på 200.000 m².

Contiga AS opererer i dag i store dele af Norge og i Sverige, primært i Stockholm området. Virksomheden beskæftiger flere end 500 medarbejdere i Norge og Sverige og omsatte i 2009 for ca. 900 mio. NKR. Derudover har Contiga 50 % ejerskab i Nor Element AS.

KB Gruppen Kongsvinger AS er et familieejet selskab, som ejer flere selskaber indenfor bygningsindustrien i både Skandinavien og det øvrige Europa KB Gruppens samlede omsætning udgjorde i 2009 ca. 3.1 mia. NKR.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125