23948sdkhjf

Forskerpark udvides med 7.200 m²

Cobis Ejendom er nu klar til 2. etape af Copenhagen Bio Science Park. Projektet til100-130 mio. kroner er netop udbudt i to hovedentrepriser.
I november måned flyttede de første virksomheder ind i det 3.000 m² store byggeri, der udgør 1. etape af Copenhagen Bio Science Park (Cobis).

Bygningen udgør første rendyrkede forskerpark inden for biotek, og i løbet af 2012 udvides Cobis med endnu en etape i bestræbelserne på at skabe optimale rammer for et innovativt og internationalt forsknings- og iværksættermiljø.

Således har selskabet Cobis Ejendomme K/S netop udbudt etableringen af 2. etape, som omfatter en bebyggelse på 7.200 m²; heraf 1.200 m² kælder.

Byggeri til et trecifret millionbeløb
Opgaven udbydes som to hovedentrepriser – en bygningsentreprise, der bl.a. omfatter terræn-, beton-, tømrer-, maler-, gulv- og tagdækningsarbejde samt en installationsentreprise, hvor arbejdet består af vvs, sprinkling, ventilation, køling, el, CTS, IBI og IT samt ABA- og ADK-anlæg.

Det samlede budget for byggeriet er 100-130 mio. kroner ex. moms, og arbejdet ventes at strække sig over 15 måneder fra kontrakternes underskrivelse.

Til hver entreprise prækvalificerer Cobis Ejendom fem deltagende virksomheder, og fristen for at komme i betragtning er den 1. marts 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.

Baggrund
Cobis er tegnet af TNT Arkitekter, Jørn Langvads Tegnestue, Birch og Krogboe/Alectia.

Forskerparken, der er beliggende på Ole Maaløesvej i København N., består af laboratorie- og kontorfaciliteter og er dedikeret til mindre bioteknologiske virksomheder.

Selskabet bag Cobis har indgået koncessionsaftale med Videnskabsministeriet og Region Hovedstaden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079