23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del I

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ACO Nordic A/S
Ulrik Haagen Olsen tiltræder 1. februar som ny direktør. Nuværende adm. direktør Jacob Henckel fortsætter som nordisk koncerndirektør i holdingselskabet ACO Nordic Holding A/S.

ACO Nordic er et selvstændigt selskab under ACO Nordic Holding og varetager salget af løsninger til regnvandshåndtering på veje og åbne arealer.

Arkitema
Dorthe Keis, Niels Christoffersen, Glenn Elmbæk og Hallgrimur Thor Sigurdsson er udnævnt som associerede partnere i arkitektfirmaet, der beskæftiger ca. 200 ansatte fordelt på kontorer i Århus, København, Stockholm og Beijing.

Hallgrimur Thor Sigurdsson er samtidig udpeget som leder af en ny afdeling i Oslo.

Broen Armatur A/S
Doris Gross er udtrådt af bestyrelsen, mens Michiel Anthonie Benjamin Boehmer, Holland, er indtrådt som nye medlemmer.

Broen Armatur producerer ventiler og armaturer, og er en del af den hollandsk-ejede industrigruppe Aalberts Industries N.V., der spænder over forretningsområderne Building Installations, Building Controls, District Heating & Gas, LAB og Emergency Shower Systems.

Brøndum A/S
Jørn Tønnes er udnævnt til direktør i Brøndum A/S region øst og får dermed ansvaret for alle projekt/entreprise aktiviteter øst for Storebælt.

Jørn Tønnes overtager posten efter Per Eriksen, der fortsætter i Brøndum som projektleder.

Brøndum koncernen beskæftiger sig primært med projektering, installation og servicering af tekniske installationer, eksempelvis el, ventilation og sprinkleranlæg.

Dan-Ejendomme A/S
Iben Koch er udnævnt til afdelingsdirektør for forretningsområdet »Forvaltning«. Hun vil fortsat varetage stillingen som direktør i selskabet Ungesboligservice.dk.

Virksomheden beskæftiger sig med ejendomsforvaltning inden for private udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, butikscentre, almene boligorganisationer, ældreboliger, kollegier og ungdomsboliger samt ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Decra A/S
Niels Christian Seest Egly og Ole Rosgaard er begge udtrådt af bestyrelsen. Janus Doré Pagh og Klaus Sonne Ravn er herefter indtrådt som nye medlemmer.

Decra fremstiller ståltagplader, som forhandles af entreprenørvirksomheden Icopal.

FredericiaC
Jens Christensen er ansat som projektdirektør.

FredericiaC er et stort byudviklings-projekt, som skal realiseres hen over de næste 20 til 25 år. Det er ambitionen at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og 1.000 nye boliger.

Hjem A/S
Nye investorer, heriblandt Industri Udvikling II og tidligere Velux-direktør Jørgen Ove Jensen har indskudt ny kapital og overtager ejerskabet af den konkursramte producent af typehuse.

Jørgen Ove Jensen overtager samtidig posten som adm. direktør.


Læs mere:
Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange - del II
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111