23948sdkhjf

To nye partnere: JJW Arkitekter styrker sin ledelse

To arkitekter, der begge har arbejdet hos JJW Arkitekter i nogle år, er udnævnt til partnere i den københavnske arkitektvirksomhed.

Lars Andersen får det overordnede ansvar for nybyggeri på boligområdet, og kommer desuden til at lede tegnestuens aktiviteter i Sverige, mens David Ploug bliver ansvarlig for boligrenovering.

- Lars og David har begge været en del af JJW i flere år og kender tegnestuen særdeles godt. Som afdelingsledere i By & Bolig har de hver især været drivende i udviklingen af forretningsområdet, og vi ser i partnergruppen frem til et endnu tættere samarbejde med dem begge, siger partner og bestyrelsesformand, Katja Viltoft, i en pressemeddelelse.

JJW Arkitekters partnergruppe består herefter af Katja Viltoft, Ole Hornbek og Anders Holst Jensen samt altså Lars Andersen og David Ploug. Virksomhedens omkring 80 ansatte ledes i det daglige af administrerende direktør Nina Kovsted.

De nye partnere

Lars Andersen er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2001. Efter ansættelser på en række af landets større tegnestuer kom han i 2014 til JJW, hvor han siden har været afdelingsleder inden for forretningsområdet By & Bolig. Lars Andersen har her haft ansvaret for den overordnede sagsstyring på tegnestuens nybyggeri af boliger. Udover sin arkitektbaggrund har han en merkonomuddannelse i ledelse fra Handelsskolen i København.

David Ploug er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1994 og har mere end 20 års erfaring inden for projektering af boliger, studie-, erhvervs-, kultur- og laboratoriebyggeri Han har siden 2012 været en del af JJW – som afdelingsleder i By & Bolig med ansvar for tegnestuens boligopgaver samt som leder af tilbudsafdelingen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14