23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe og Niras

Moe
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat følgende:

Magnus Kvorning som specialist i commissioning ved Byggeri & Design i København. Magnus er uddannet maskiningeniør og har syv års erfaring bl.a. fra fjernvarme og kraftvarme sektoren, de seneste to år som ingeniør hos Rambøll. I Moe skal Magnus bidrage med sin store erfaring med rådgivning og drift af store, komplekse industrianlæg. En ideel ballast som specialist i Moe Commissioning. 

Frederik Skov Olesen som fagingeniør ved Veje, stier & Pladser i Infrastruktur i København. Frederik er uddannet diplomingeniør og har 3,5 års erfaring som ingeniør hos Rambøll Danmark A/S. Frederik har erfaring med projektering af vej i byområde og i åbent land, samt tilsyn med større anlægsprojekt. Frederik skal i Moe bidrage med projektering, fagtilsyn og fagledelse på mellemstore og store projekter. Herudover tiltræder Frederik som outsourcingkoordinator for infrastrukturdivisionen. 

Frank Thoudahl som fagingeniør i Industri EL ved Energi & Industri i København. Frank har en håndværkerbaggrund som elektriker, er uddannet elinstallatør og har 36 års erfaring inden for elektriske anlæg. Igennem sine tidligere ansættelser har Frank arbejdet både som fagingeniør og som projektleder på komplekse projekter inden for byggeri og industri. I Moe skal Frank bidrage til den fortsatte udvikling af området industri.

Anton Kronholm Kleiter som rådgiver i Brand til Byggeri i Vordingborg. Anton er uddannet diplomingeniør og har tre års erfaring som brandtekniker i Beredskabsstyrelsen, hvor han har arbejdet som myndighed med brandsikring af særligt brandfarlige virksomheder.

Morten Borris Jensen som fagingeniør for Fjernvarme ved Energi & Industri i Vordingborg. Morten er uddannet bygningskonstruktør og har otte års erfaring, som fjernvarmeingeniør hos Rambøll A/S. Morten har erfaring med projektledelse, projektering, byggeledelse og tilsyn i forbindelse med fjernvarmeprojekter, både på anlægs- og rørarbejder vedr. ledninger i jord, samt rør- og ventilationsarbejder i stationer. 

Thyge Højte Christensen som rådgiver i Byggeledelse & Bygherrerådgivning ved Byggeri i Aarhus. Thyge er uddannet diplomingeniør og har fire års erfaring, alle årene som bygningsingeniør hos Rambøll Energy. Her beskæftigede han sig hovedsageligt med Biokonverteringer af kraftværker, samt andre større industriprojekter. 

Jan Lund Meinhardt som specialist ved El til Byggeri i Fredericia. Jan er uddannet elinstallatør og har 13 års erfaring, de seneste 11 år som fagleder hos Rambøll Danmark A/S.

Niras
Jens Gæmelke Birk, diplomingeniør og HD(O), er ansat som projektleder hos Niras i Aarhus i infrastruktur-enheden.

Jens har tidligere været entreprise- og projektleder hos Danjord i Risskov, Aarhus, en del af Aarsleff-koncernen, og har siden 2012 arbejdet med en bred vifte af projekter inden for anlægsområdet. Senest i 2017 har han været projektleder på udvidelse af Genvejen ved E45 afkørsel 49. Et komplekst projekt med høj trafikintensitet, presset tidsplan, mange fagdiscipliner og stor bevågenhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141