23948sdkhjf

Dansk aftryk på nyt sygehus i Oslo

Cowi, Aart og Norconsult er med på det vindende team i konkurrencen om det nye Aker sygehus

Den 30. januar gik startskuddet til det nye Aker sygehus i Oslo, da kontrakten for arkitekt- og ingeniørydelser for konceptfasen af projektet blev underskrevet med Helse Sør-Øst RHF.

Fem projektgrupper afleverede tilbud på konceptfasen af det nye lokalsygehus ved Aker sygehus i Oslo. Projektgruppen, som trak det længste strå, ledes af Nordic - Office of Architecture med Cowi, Aart architects, Norconsult, Bjørbekk Lindheim og Metier OEC som samarbejdspartnere.

Det oplyser Aart Architects i en pressemeddelelse.

Projektgruppen udgør tilsammen Norges største rådgiverteam inden for sygehusplanlægning, og nøglepersonerne, som er tilbudt i projektet, har lang erfaring fra de største sygehusprojekter i Norge og Danmark.

Nordic samarbejder i forskellige konstellationer med Aart, Cowi og Norconsult på en række store sygehusprojekter, herunder Stavanger Universitetssygehus, Sygehuset i Nordmøre og Romsdal (SNR), Oslo Storbylegevakt samt udvidelsen af Førde Sygehus.

Projektgruppen vil arbejde fra et fælles projektkontor hos Nordic - Office of Architecture.

Det nye Aker sygehus indgår som en del af en samlet moderniseringsplan for sygehusvæsenet i Oslo, som forventes at løbe op omkring 40 milliarder norske kroner. Planen omfatter også et nyt regionsygehus på Gaustad og en omfattende modernisering af Radiumhospitalet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094