23948sdkhjf

Over 200 nye boliger på vej på Musicon

Seks byggegrunde i den nye Roskilde-bydel er solgt til investorer med vidt forskellige byggeplaner.

Byrådet i Roskilde Kommune har givet grønt lys til at sælge seks byggegrunde med byggeretter på over 30.000 kvadratmeter samlet.

Købsaftalen løfter sløret for, at KSE Ejendomme opfører cirka 55 ejerboliger. Svanen Gruppen bygger cirka 115 lejligheder til udlejning, mens ECO-Village etablerer et bofællesskab med cirka 42 ejer- og andelsboliger.

- De mange nye boliger betyder, at der nu kommer endnu mere liv i den kreative bydel. Musicon er i en rivende udvikling. Et sted hvor mangfoldigheden lever i form af de mennesker der besøger, bor og arbejder i bydelen. Visionen om en kreativ bydel, hvor vi tør satse på at skabe nye fællesskaber og fælles oplevelser i en ny ramme, er ved at blive en realitet, siger borgmester Joy Mogensen.

De nye boliger opføres i det såkaldte Hal 1-område, som er blevet døbt Indfaldet. Indfaldet ligger centralt på Musicon, tæt ved Ragnarock.

Når Musicon er færdigudviklet om 5-10 år, vil det være en kreativ bydel med liv det meste af døgnet, cirka 1000 boliger og omkring 1.000 arbejdspladser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109