23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Norisol, Verdo Teknik og Intego

Niras 
Lisbeth Hastrup, Civilingeniør, er udnævnt til projektdirektør i Niras. Lisbeth Hastrup kom til Niras i 1988 med smag for projektlederrollen og for at styre komplekse anlægsprojekter med mange faggrupper. Hendes CV bugner således af store broprojekter som Farøbroerne, Øresundsforbindelsens landanlæg og Danmarks smukkeste motorvejsbro over Funder Ådal ved Silkeborg - og også et af Niras’ største anlægsprojekter til dato, nemlig udbuds- og detailprojekteringen af Ringsted-Femern Banen.

I udnævnelsen fremhæver Niras’ ledelse Lisbeth Hastrups evne til at lede store og komplekse projekter med en enorm sikkerhed og et helikopteroverblik samtidig med, at hun høster stor anerkendelse fra både kunder og kolleger.

Lisbeth Hastrup har samtidig med sin udnævnelse været ansat 30 år i Niras.

Norisol
Brian Ørum Hansen, 50 år, er ansat som regionschef i Norisol Syd.

Brian er uddannet cand. merc. og elinstallatør og har mange års erfaring indenfor ledelse. Han har været ansat både i Kemp & Lauritzen og Bravida, men kommer senest fra Sydfyns Elforsyning.

Verdo Teknik
Mark Jakobsen, 47 år, er ansat som salgschef hos Verdo Teknik.

Mark Jakobsen har senest været servicechef for HP Byg i Aalborg, og forinden havde han rollen som kundechef for MT Højgaard i Nordjylland. Tidligere har han arbejdet med teknisk salg - både i grossistleddet og med salg af energistyringssystemer til industrien.

Han er oprindeligt uddannet elektriker og el-installatør og har drevet egen installationsforretning igennem otte år.

Intego
Jesper Bork Andersen er ansat hos Intego Aarhus som KAM-ansvarlig inden for Industri Service Management. Jesper er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling som Key Account projektleder hos KK Wind Solutions. 

Jesper Daarbak er ansat som serviceleder inden for El-teknisk installation & service hos Intego i Aalborg. Jesper har tidligere være ansat som elektriker og rejsemontør hos Semco Maritime i Esbjerg samt Scanel International i Frederikshavn.

Lars Brinch er overgået til serviceleder i Integos afdeling i Esbjerg. Lars har arbejdet i Intego de seneste otte år både som elektriker og senest som teknisk serviceleder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125