23948sdkhjf

Musicon får et Arkitema-tegnet erhvervshus

Unicons gamle fabrikskantine rives ned for at gøre plads til 200 boliger og et nyt erhvervshus.

Der er byggeboom på Musicon, og mens de helt store maskiner river ned og bygger op, er der de seneste år fremspiret et iværksættermiljø i Unicons gamle fabrikskantine.

Fabrikskantinen er en del af Hal 1-området, der de kommende år skal omdannes til et etagebyggeri ud mod Rabalderstræde.

Indfaldet, som det gamle Hal 1-område kaldes, skal bestå af to boligprojekter og et erhvervshus med en række virksomheder fordelt på 4.500-6.000 kvadratmeter.

Det er derfor planen, at Vækstfabrikken, Musicon-sekretariatet og flere andre nuværende Musicon-virksomheder flytter ind i det nye erhvervshus, når det står klar til brug i 2020.

- Erhvervshuset giver grobund for et endnu stærkere erhvervsnetværk på Musicon og skaber rammerne for vidensdeling, innovation og samarbejde virksomhederne imellem, siger borgmester Joy Mogensen i en pressemeddelelse.

Det er Udviklingsselskabet Indfaldet, der bygger det nye erhvervshus, som har fået navnet Samspillet. Projektet er tegnet af Arkitema Architects og skal opføres af byggefirmaet JN Group.

- Det bliver et hus, hvor lejemålenes størrelse varierer fra ca. 100 m2 og op til ca. 1.500 m2, og hvor en række services og faciliteter samles, udtaler direktør for Udviklingsselskabet Indfaldet, Michael Willaume Andersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125