23948sdkhjf

Universitet opfører ny fødevarebygning på 3.050 m²

Københavns Universitet skal have nye faciliteter til fødevareforskningen. Byggeriet på Frederiksberg er tegnet af Witraz.
Universitets- og Bygningsstyrelsen (UBST) er nu klar til at opføre en ny fødevarebygning ved KU LIFE´s universitetscampus på Frederiksberg.

Den nye bygning er i seks etager på alt ca. 3.050 m², heraf 420 m² kælder, og opføres som skalmuret søjle-/ pladehus med insitustøbt kælder.

Bygningen er tegnet af Witraz Arkitekter, der sammen med Damgaard Rådgivende Ingeniører har skabt et bæredygtigt og energioptimeret byggeri i lavenergiklasse 1. Det betyder blandt andet, at naturlig ventilation og varmegenvinding indgår som en integreret del af projektet.

Fire storentrepriser
Byggeriet skal forbindes med naboejendommen via en glasbygning og organiseres omkring et indre atrium.

Det indrettes primært med kontorer, men på 2. sal er en del af arealet dog udlagt til undersøgelsesrum for forsøgspersoner. I stueplan placeres reception, betjentstue og møderum, mens teknik- og depotrum indrettes i kælderen.

Byggeriet er netop sendt i udbud fordelt på fire storentrepriser, herunder en råhusentreprise, en luknings-, apterings- og overfladeentreprise, en el- og teknikentreprise og endelig en landskabsentreprise.

Det er planen at prækvalificere fem aktører til hver af entrepriserne, og fristen for at komme i betragtning er den 15. februar 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11