23948sdkhjf

Træhusbygger udvider ejerkredsen

5.000 nye ansættelser i byggebranchen, lave renter, økonomisk vækst og stigende boligpriser.

Det er blot nogle af tendenserne i den seneste konjunkturrapport fra Dansk Byggeri, som skaber positive forventninger til 2018.

Hos træ- og bjælkehusleverandøren Scanwo, der har til huse i Vejle, deler man de positive forventninger. Derfor har virksomheden besluttet at styrke sin ledelse og ejerkreds. Det betyder, at 34-årige Niels Peter Hansen fra 1. januar 2018 er blevet ny medejer og samtidig tiltrådt stillingen som salgschef.

– Scanwo er en sund virksomhed, hvor jeg kan være med i alle processer fra A-Z, og det er motiverende for mig. Min rolle bliver at indgå i den daglige ledelse og samtidig styrke salgsorganisationen. Allerede nu har vi mange projekter i støbeskeen, men jeg vil arbejde på at skabe flere og tiltrække nye samarbejdspartnere til Scanwo, siger Niels Peter Hansen i en pressemeddelelse. 

Niels Peter Hansen kommer fra en stilling som erhvervschef hos Invita i Vejle, hvor han har været ansvarlig for salg til erhvervskunder – heriblandt Scanwo.

- Vi har arbejdet med Niels Peter Hansen som vores samarbejdspartner ved Invita gennem mere end ti år, og vi kender derfor hinanden særdeles godt. Han har et bredt netværk i byggebranchen samt stor erfaring og kendskab til opførelsen af parcelhuse. Derfor passer han godt ind i Scanwo, og derfor er vi overbeviste om, at han kan være med til at rykke Scanwo fremad, siger Anders Hankelbjerg, partner i Scanwo.

Med Niels Peter Hansen i staben er Scanwo nu oppe på ni fastansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157