23948sdkhjf

Øland opruster

Ansættelse af en ny produktchef medfører en udvidelse af forretningsområdet brandsikring.

Med virkning fra den 1. februar 2018 er Lars Pedersen tiltrådt som ny produktchef hos ventilations- og isoleringsvirksomheden Øland.

Han får ansvaret for at udvikle virksomhedens forretning inden for brandsikring, og med ansættelsen følger også en ny private label-linje af brandsikringsprodukter.

Lars Pedersen kommer til Øland efter at have arbejdet som leverandør til branchen i 12 år. Han har således et indgående kendskab til ventilationsvirksomhedens produktportefølje.

- Øland har haft produkter til passiv brandsikring på hylderne i mange år, og jeg har længe været leverandør af de produkter, så jeg ved hvad de kan, og hvordan såvel isolatører og vvs’ere som el-installatørerne kan lave de bedste løsninger. På den måde var det oplagt at gå sammen med Øland. Nu får kunderne adgang til både produkter og rådgivning på en anden måde end tidligere, siger Lars Pedersen i en pressemeddelelse.

De nye brandsikringsprodukter bliver en del af produktlinjen Altech fra Saint Gobain. I første omgang vil produkterne være at finde på hylderne i alle Øland-butikker og hos samarbejdspartneren Brødrene Dahl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11