23948sdkhjf

Konference skal bygge bro over Kattegat

Ingeniører og arkitekter går nu sammen for at bringe faglig, nuanceret viden ind debatten om en fast Kattegat-forbindelse.
Ja eller nej til en fast Kattegatforbindelse? Folketinget er under pres fra flere kanter, og erhvervsliv, organisationer, universiteter og politikere vil have en hurtig beslutning.

Det haster således med at skaffe et objektivt beslutningsgrundlag, og nu derfor melder fagfolk sig nu aktivt ind i debatten.

Under overskriften ”København – Århus på en time” er Ingeniørforeningen (IDA) og Akademisk Arkitektforening(AA) gået sammen om en åben konference på Ingeniørhøjskolen i Århus mandag den 28. marts.

Mere faglighed og sund debat
Her har de to organisationer samlet en perlerække af specialister, forskere, politikere og praktikere til at give en seriøs afdækning af både positive og negative konsekvenser af en fast forbindelse mellem Jylland og Sjælland:

- Vi vil gerne være med til at give debatten flere nuancer, og vi håber, at vi med konferencen kan bringe mere faglighed ind i den politiske beslutningsproces, siger Frida Frost, der er formand for Ingeniørforeningen.

Hun understreger, at feltet af oplægsholderne på konferencen både omfatter erklærede tilhængere og modstandere af en fast Kattegatforbindelse:

- Vi ønsker en sund debat, der kommer ud i alle krogene. Vi har både trafikal infrastruktur, natur, miljø, erhvervsudvikling samt sociale og økonomiske konsekvenser af en fast forbindelse på programmet, fortæller formanden.

Find programmet på IDAs hjemmeside (åbner som pdf)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203