23948sdkhjf

Vækst skaber behov for mere plads

Nyt domicil i det nedlagte Fornæs Fyr giver arkitekt- og ingeniørvirksomheden Arkikon flere kvadratmeter til at udvikle kompetencerne.
Maj måned markerer et fysisk og mentalt udviklingsskridt for Arkikon.

Medarbejdervækst betyder, at pladsen i det hidtidige kontor på Grenaa Havn er blevet for trang. Virksomheden derfor rykker til Fornæs Fyr, og får dermed både dobbelt så meget plads og Jyllands østligste arbejdsplads.

At der er tale om en optimal løsning er designer og partner i Arkikon, Thomas Enevold ikke i tvivl om:

- Vi indretter lokalerne, så de passer perfekt til vore behov. Da de fleste løsninger udspringer i et samspil, har vi prioriteret fleksible mødelokaler højt. Men der bliver fx også plads til hvile- og legerum, forklarer en stolt Thomas Enevold.

Udbygger hele tiden kompetencerne
Med opgaver landet over fremhæver Thomas Enevold også Fornæs som en ideel placering.

Flytningen til det 350 kvadratmeter nedlagte fyr betyder, at Arkikons medarbejdere får optimale rammer for i samspil at videreudvikle de kompetencer, der er virksomhedens styrke:

- Vores omfattende erfaring med og faglige viden om fx fjernvarmeværker, institutioner og klinikker er med til at sprede kunderne. Men i det hele taget kan vi mærke stor interesse for vores koncept, hvor funktionel arkitektur skabes af arkitekter og ingeniører, der er vokset op med at samarbejde, slutter Thomas Enevold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094