23948sdkhjf

Afmatning koster hos DT Group

Selskabet bag bl.a. Stark, Silvan og HT Bendix måtte se såvel omsætning som indtjening falde i det forgangne regnskabsår.
DT Group offentliggjorde for nyligt tallene for regnskabsåret 2009/10, og ledelsen må her konstatere, at den lave aktivitet i byggeriet har gjort det væsentligt mere udfordrende at drive forretning på området.

Omsætningen er faldet med 14 % til 8,22 mia. kroner, mens resultatet på 318 mio. kroner efter skat er knap 40 % lavere end året før:

- Resultatet i 2009/10 er lavere end forventningerne og skyldes den fortsatte afmatning på markedet, konstaterer DT Group i sin ledelsesberetning.

Som følge af de svære markedsvilkår har ledelsen løbende arbejdet på at tilpasse omkostningerne. Det har medført, at de samlede driftsomkostninger er reduceret med 8,5 % i forhold til 2008/09.

Et 2010/11 på samme niveau
I det nye regnskabsår, der blev indledt den 1. august 2010, ser DT Group ingen klare tegn på, at markedet for byggematerialer vil udvikle sig positivt.

Det afspejler sig i de udmeldte forventninger til årsregnskabet, hvor DT Group kalkulerer med, at det primære resultat før finansielle poster ender på niveau med 2009/10.

Om DT Group A/S
DT Group har hovedkvarter i Søborg og har aktiviteter inden for de tre forretningsområder; byggematerialeforretninger, byggemarkeder samt engros- og specialiseret byggevarehandel.

Blandt selskaberne i gruppen finder man blandt andet kæderne Silvan og Stark samt HT Bendix, der leverer beslag til møbel-, køkken- og træindustrien.

DT Group er ejet af engelske Wolseley plc.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062