23948sdkhjf

Engsø Vest får ny adm. direktør

Engsø Gruppen har ansat Morten Reher-Langberg i en nyoprettet stilling som adm. direktør i Engsø Vest med ansvar for afdelingerne i Århus, Vejle, Herning og Randers.
Morten Reher-Langberg er 45 år og kommer fra en stilling som direktør for DP Ventilation A/S i Århus – et mindre firma med speciale i avancerede ventilationsanlæg.

Den nyudnævnte Engsø-direktør er uddannet bygningsingeniør og har en lang karriere i byggebranchen bag sig.

Han har stået i spidsen for DP Ventilation siden 2009, men lysten til at vende tilbage til det ’rigtige’ byggeri var stor. Med ansættelsen som adm. direktør i Engsø Vest får han nu ansvaret for at koordinere og videreføre de seneste års markante jyske vækst i Engsø Gruppen.

Markant Århus-profil
Morten Reher-Langberg indledte sin karriere i byggebranchen hos M.J Eriksson A/S, hvor han over seks år – først to år som entrepriseleder og siden fire år som afdelingsleder – havde ansvar for en stribe store motorvejsprojekter samt etablering og udvikling af en ny afdeling i Århus.

Herefter – i 1999 – gik turen til KPC Byg, hvor Morten Reher-Langberg i seks år arbejdede som produktionschef i virksomhedens nystartede Århus-afdeling. Som produktionschef havde han her ansvaret for afdelingens byggeprojekter i totalentreprise; herunder blandt andet jyske Århusdomiciler til IBM/EDB Gruppen, Oracle og Carl Bro samt boliger på Åboulevarden og Telefontorvet i Århus.

Næste skridt i karrieren var en stilling som teknisk direktør hos Frederiksbjerg Ejendomme med ansvar for projektudvikling. Blandt projekterne her fremstår udviklingen af det 67.000 m² store bolig- og erhvervsbyggeri, Lighthouse Århus, som det mest markante.

Morten Reher-Langberg var ansat hos Frederiksbjerg Ejendomme fra 2006 og frem til 2009. Herefter gik turen videre til for DP Ventilation, hvor han har været direktør frem til ansættelsen hos Engsø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078