23948sdkhjf

102 meter højhus får nu flere boliger

Nordjyske TL Byg etablerer 127 nye ungdomsboliger i Domus Vista-bebyggelsen på Frederiksberg.

- Vi er stolte af at kunne bidrage til den rivende udvikling, som hele området omkring Nordens Plads og Domus Vista gennemgår i disse år, siger direktør Jens Nielsen fra TL Byg.

Hans virksomhed er netop nu ved at lægge sidste hånd på 127 nye ungdomsboliger, som indrettes på første sal i den 102 meter høje Domus Vista-bebyggelse på Frederiksberg.

Bygningen, der er Danmarks højeste beboelsesejendom, huser blandt andet bibliotek, dagligvarebutikker, læger, café og 470 lejligheder. Bygningens første sal har længe stået tom, men det er altså snart slut. De 127 nye boliger skal stå færdige inden udgangen af første kvartal, og interessen er stor:

- De første 100 lejligheder er allerede udlejet, inden de overhovedet er færdige. Manglen på ungdomsboliger i Københavnsområdet er jo kæmpestor, siger Jens Nielsen.

TL Byg udfører entreprisen for TK Development, der købte den tomme første sal af KFI Erhvervsdrivende Fond i efteråret 2016. Centerdelens stueplan, der fortsat ejes af KFI, gennemgår sideløbende en modernisering og ombygning.

123 af de nye lejligheder bliver 1-værelses, mens de sidste fire bliver 2-værelses boliger for unge med særlige behov. Det samlede boligareal udgør 5.400 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11