23948sdkhjf

ATP udbyder tre nye kontorbyggerier

Nye byggeprojekter på i alt knap 15.000 m² er i støbeskeen hos ATP Ejendomme. Ejendommene skal huse aktiviteter i Udbetaling Danmark og er netop sendt i udbud.
Myndigheden Udbetaling Danmark overtager i efteråret 2012 en række udbetalingsopgaver fra kommunerne på områderne folke- og førtidspension, boligstøtte, barselsdagpenge og børnebidrag.

ATP har fået til opgave at varetage opbygningen og den administrative ledelse af en række regionale centre, og i samarbejde med Rambøll har selskabet derfor sendt byggeriet af tre nye kontorbyggerier i udbud.

Klar til indflytning sidst i 2012
De nye kontorhuse skal placeres i Holstebro (ca. 4.200 m²), Vordingborg (4.000-5.000 m²) og Haderslev (ca. 5.500 m²).

I Haderslev og Vordingborg ligger ATP pt. i forhandlinger om køb af byggegrunde, og den præcise beliggenhed kendes derfor ikke på nuværende tidspunkt. I Holstebro afsøger man netop nu markedet for projektudviklere/grundejere, der dels har adgang til en egnet grund og dels vil kunne opføre byggeriet i totalentreprise.

For alle tre projekter oplyser ATP Ejendomme, at krav og ønsker til byggeriet vil fremgå af det byggeprogram, der kommer til at indgå som en del af udbudsmaterialet.

Det er planen at prækvalificere fem aktører til hver af de tre totalentrepriser, og fristen for at komme i betragtning til projekterne er den 16. februar 2011. De nye regionale centre skal åbne senest den 1. november 2012.

Læs mere om udbuddene under Licitationer her på Building Supply:
Holstebro
Vordingborg
Haderslev
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14