23948sdkhjf

Hvidbjerg Vinduet leverer til to lokale projekter

Vinduesfabrikken fra Thyholm oplever, at kunderne i stigende grad vælger de mest energivenlige vinduesløsninger.
Der er mange penge at spare ved at vælge de nyeste og mest energivenlige vinduer. Det mærker man hos Hvidbjerg Vinduet, hvor to store lokale ordrer bekræfter tendensen.

I Struer er boligforeningen AAB netop nu i gang med at energioptimere 208 rækkehuse, som frem til midten af 2011 får udskiftet alle vinduer – en ordre, der for Hvidbjerg Vinduet har en værdi på ca. 3,2 mio. kroner.

Adm. direktør Claus Arberg oplyser, at den valgte løsning hos AAB er et dreje/kip-vindue, ”Everluxx Plus”, der er et plastvindue med tre lag energiglas. Everluxx Plus er en serie, som fabrikken har haft stor succes med at afsætte til bl.a. boligforeninger:

- Vinduerne sikrer et godt indeklima, sparer penge til opvarmning og fungerer problemfrit år efter år. Det er noget, som boligselskaberne prioriterer højt, siger Claus Arberg.

Træ/alu-løsning til gymnasium
Et andet sted i byen ligger Struer Statsgymnasium, der er indrettet i en gammel DSB-bygning fra 1918. Her er Hvidbjerg Vinduet også valgt som leverandør – i dette tilfælde med en træ/alu-løsning.

Ifølge Claus Arberg faldt arkitekternes valg på Hvidbjerg Vinduet, fordi fabrikken kunne levere et produkt, der dels vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit og dels passer ind i den gamle bygnings arkitektoniske fremtoning.

Hvidbjerg Vinduet har hovedkontor i Hvidbjerg på Thyholm, hvor også produktionen af vinduer i plast er placeret. Fremstillingen af vinduer i træ/alu blev for et par år sidsen flyttet fra Struer til en ny fabrik i Nors ved Thisted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094