23948sdkhjf

Stark ansætter ny juridisk direktør

Efter forretningsansvaret for det danske marked er overgået til Stark Danmark styrkes de juridiske kompetencer

Byggemarkedskæden Stark har ansat den 45-årige advokat Jacob Rønne som ny juridisk direktør.

Der er tale om en nyoprettet stilling i forlængelse af ny ejerstruktur i Stark, hvor Stark Group blev overtaget af kapitalfonden Lone Star sidste år.

Hermed overgik det totale forretningsansvar for det danske marked til Stark Danmark og med den nye juridiske direktør styrker Stark beslutningskompetencerne og mulighederne for effektiv eksekvering af kædens ambitiøse vækststrategi i Danmark.

- Jacob Rønne kommer til Stark med solid erfaring inden for corporate legal-området og med både forhandlings- og ledelseserfaring. Med sin brede erfaring er han et godt match til Stark, som med 72 forretninger blandt andet. også råder over en betydelig ejendomsportefølje, siger Starks adm. direktør i Britta K. Stenholt i en pressemeddelelse.

Friske øjne
Jacob Rønne kommer fra SAS Institute, hvor han de sidste godt tre år har været senior legal counsel med fokus på forhandling, særligt inden for it, indkøb og HR. Forud for ansættelsen i SAS Institute har han arbejdet 13 år i Tryg Forsikring med blandt andet koncernjura, it, indkøb, ledelse og skadebehandling.

- Jacob kommer samtidig til byggebranchen med friske øjne fra andre virksomheder, der ligesom Stark er blandt de førende på deres markeder. Derfor er jeg sikker på, at han som erfaren juridisk chef kan tilføre det, der skal til for at styrke implementeringen af vores strategi og løfte de opgaver, vi står over for lige nu, siger Britta K. Stenholt.

- Det bliver et spændende sceneskift for mig. Jeg ser frem til at blive del af en ny branche med et mere håndgribeligt produkt, end jeg er vant til, og som gennemgår en rivende udvikling i disse år, tilføjer Jacob Rønne i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11