23948sdkhjf

Nyt firma opstår efter bygge-konkurs

En gruppe medarbejdere nægtede at give op efter konkursen i Davidsen Partnere. Nu har de stiftet selskabet Din Entreprenørpartner A/S. Målet er at nå op på 50 ansatte.
Da Davidsen Partnere gik konkurs kort før årsskiftet, var gode råd dyre for koncernens mange ansatte.

En af dem, 60-årige Ole Møller, var ansat i den lokale Fredericia-afdeling, og sammen med en kreds af kolleger har han nu stiftet egen virksomhed:

- Vi vidste, at det kunne blive nødvendigt. Og lige pludselig stod vi og skulle tage en hurtig beslutning. Det gjorde vi så, siger Ole Møller til Lokalbladet Budstikken.

Håber at kunne ansætte hele lokaldivisionen
Folkene bag det nye selskab mødtes mandag den 3. januar, og fire dage senere, fredag den 7. januar, blev Din Entreprenørpartner A/S CVR-registreret.

Den efterfølgende mandag rykkede de så ud til deres første opgave, og i dag tæller virksomheden syv ansatte:

- Det går stærkt. Vi har overtaget en del af det håndværksmæssige gode ry, Davidsen Partnere havde. Så folk har stor tiltro til vores evner. Og det er dejligt, siger Ole Møller til Budstikken og tilføjer:

- Det er vores ambition at vokse til omkring 50. Vi håber at kunne ansætte alle dem, der arbejdede i Davidsen Partneres lokaldivision. Og foreløbig går det jo godt, konstaterer Ole Møller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157