23948sdkhjf

PE Porte & Døre vil fordoble omsætningen

Millioninvesteringer i produktionen har udvidet sortimentet og nedbragt leveringstiden væsentligt hos PE Porte & Døre. Det får optimismen til at blomstre i Rask Mølle.
- Om to år omsætter jeg for dobbelt så meget, som jeg gør i dag!

Sådan lyder udmeldingen fra Henning Jensen, indehaver af PE Porte & Døre, der efter et underskud i 2007 kan se tilbage på tre år med regnskabsmæssig fremgang og sorte tal på bundlinjen.

Samtidig er der i det forgangne år lagt en investeringsstrategi, som fremadrettet giver virksomheden et mere solidt fundament og væsentligt flere strenge at spille på.

Tidobling af kapaciteten
Sidste år trodsede PE Porte & Døre krisen og investerede små 3 mio. kroner i bl.a. nye cnc-maskiner, automatafkortere samt en ny presser, der tidobler kapaciteten i forhold til tidligere:

- Leveringstiden er hamrende vigtig og bliver det i endnu højere grad fremover. Når kunden tager en beslutning, skal der ikke gå 6-8 uger. Ubehandlede døre kan vi i dag levere fra uge til uge, og det skal det nye grej være med til at opretholde, forklarer Henning Jensen.

Med de nye maskiner bliver produkterne mere ens, og produktionen væsentligt hurtigere. Især sidstnævnte er vigtigt, hvis man vil producere i Danmark, mener Henning Jensen, der indtil købet af PE Porte & Døre i juni 2008 var direktør i Jyde Port.

Opgraderingen af maskinparken betyder også, at PE nu kan producere branddøre med spor, fyldninger og glas. Godkendelsen kom i september 2010, og Henning Jensen har store forventninger til mulighederne på dette område.

Samarbejde med Teknologisk Institut
Trods den store investering i 2010 er PE Porte & Døre allerede i gang med det næste koncept, der indebærer indkøb af i hvert fald yderligere en cnc-maskine.

Det nye koncept er led i et samarbejde med Teknologisk Institut, som er kommet med et oplæg til, hvordan arbejdet kan effektiviseres endnu mere i virksomhedens syv mand store produktionsafdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109