23948sdkhjf

Poul Sejr Nielsen styrker forretningen med opkøb

Fredensborg Teknik A/S bliver fremover en del af Nordsjællands største teknikentreprenør, Poul Sejr Nielsen A/S, der har hovedsæde i Birkerød.

Opkøbet skal styrke virksomheden i et opadgående marked og føjer omkring 30 medarbejdere til en stab, som i forvejen tæller over 125.

- Med overtagelsen kan vi sætte yderligere skub i målsætningen om at være en af de toneangivende teknikentreprenører i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel fra både privat- og erhvervskunder fra hele Nordsjælland og en generel stærk udvikling i markedet, siger administrerende direktør Michael Madsen.

Planen er at samle alle aktiviteter under det fælles firmanavn Poul Sejr Nielsen A/S samtidig med, at medarbejderne hos Fredensborg Teknik i løbet af 4-6 uger får ny daglig base i Birkerød.

Øget fokus på serviceforretningen
Poul Sejr Nielsen fejrede sidste år sit 60 års jubilæum og omsætter årligt for mere end 180 mio. kroner. Virksomheden udfører serviceydelser og totalløsninger inden for el, vvs, ventilation samt tag- og facadearbejde.

Michael Madsen forklarer, at opkøbet af Fredensborg Teknik skal være med til at udvikle virksomhedens forretning inden for drift og vedligeholdelse og skabe en større ligevægt mellem entrepriser på den ene side og service på den anden.

- Den ligevægt kommer vi tættere på med dette opkøb. Vi får flere folk, flere biler og en større kundeportefølje. Service er et forretningsområde, som vi forventer os meget af fremover, siger Poul Sejr Nielsen-direktøren.

Indehavers død førte til salg 
Fredensborg Teknik blev etableret i 1978 af VVS-installatør Hans Hansen og ingeniør HD Kurt Frederiksen, som i øvrigt begge har fælles fortid i Poul Sejr Nielsen.

Kurt Frederiksen gik på pension i 2014, hvorefter Hans Hansen førte virksomheden videre som eneejer. Han døde i november sidste år efter en længere periode med sygdom.

- Vi har igennem de sidste måneder arbejdet på at afvikle aktiviteterne på en fornuftig måde for at give familien mulighed for at fokusere på noget andet, forklarer direktør Mogens Muff.

Mens aktiviteterne i Fredensborg Teknik A/S bliver en del Poul Sejr Nielsen A/S, overdrages datterselskabet Engelgaar VVS Teknik A/S til selskabets direktør, Henrik Jørgen Christian Engelgaar. Tilbage er to ejendomme, som Mogens Muff nu har til opgave at få afhændet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078