23948sdkhjf

Det sker: Urban Challenges #4 om Urban Akupunktur

Tidligere planchef i Barcelona, Joan Busquets, fortæller om, hvordan Barcelona har arbejdet bevidst med Urban Akupunktur som byudviklingsstrategi.
Barcelona har i løbet af de seneste 20 år udviklet sig til en by med gode byrum og arkitektur af høj klasse.

Byen har anvendt en strategisk tilgang til byudviklingen, bl.a. Urban Akupunktur. Her fornyes de mest nedslidte områder i byen med den bedste arkitektur baseret på synergieffekter mellem offentlige og private investeringer.

Joan Busquets har som tidligere planchef i Barcelona stået i spidsen for denne udvikling. Fredag den 4. februar er han inviteret til Dansk Arkitektur Center (DAC)) i København, hvor han vil inspirere København til nye løsninger i udviklingen af byen.

Program
1. Velkomst v/ Mette Reismann, Københavns Kommunes borgerrepræsentation
2. Urban Akupuncture in Barcelona v/ Joan Busquets
3. Samspil mellem offentlige og private investeringer i Københavns kontekst v/ Anne Skovbro, direktør Københavns Kommune
4. Hvad kan vi lære af Barcelona i København? v/ Jens Kvorning, Professor Center for Byplanlægning, Kunstakademiets Arkitektskole
5. Debat i panel og med salen
6. Afrunding og tak v/ Anne Skovbro

Debatten modereres af Formidling & Debat Byer, DAC v/ Gustavo Ribeiro, programchef og Solveig Nielsen, projektleder. Arrangementet foregår på engelsk.

Om Urban Challenges
Urban Challenges er en international foredragsrække, som belyser de aktuelle udfordringer København står over for i udviklingen af byen.

Foredragsrækken inviterer internationale kapaciteter inden for byudvikling til at inspirere Hovedstadens politiske og faglige fora til nye løsninger i udviklingen af byen i en debat, der sigter mod at inddrage både erhvervslivet, borgerne og de professionelle i debatten om byens fremtid.

Urban Challenges 2011 er arrangeret i samarbejde mellem Dansk Byggeri, Copenhagen X og Københavns Kommune.

Læs mere om arrangementet på www.cphx.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079