23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Anja Monrad (Global Director i Dell Inc.) træder ind som nyt bestyrelsesmedlem i Alectia A/S.

Samtidig er Ulla Röttger (direktør for Amagerforbrændingen) indvalgt som næstformand i Alectia-Fondens bestyrelse.

Alectia rådgiver bl.a. indenfor byggeri og energi og omsatte i 2009 for 528 mio. kroner. Alectia-Fonden er stiftet i 1978 som en erhvervsdrivende fond, der arbejder for at styrke dansk ingeniørvirksomheds anseelse lokalt og internationalt.

AL Materiel A/S
Partner Ole Mikkelsen er valgt som bestyrelsesformand.

AL Materiel udvikler, producerer og markedsfører vakuum-baseret løfteudstyr til anvendelse inden for bygge- og anlægsindustrien samt industrien generelt.

Arkil A/S
Henrik Styrup er i forbindelse med fusion af Arkil A/S og Styrup A/S udnævnt til projektudviklingsdirektør i Arkil A/S. Jens Skjøt er desuden ansat som forretningsudvikler.

Arkil A/S er en børsnoteret entreprenørkoncern med aktiviteter indenfor asfalt- og anlægsopgaver, individuelle miljøopgaver, vejservice og fundering.

Danton Projekt A/S
Partner Bent Krogh Jensen er valgt som bestyrelsesmedlem og direktør.

Danton Projekt er en del af Danton A/S, der beskæftiger sig med at udvikle, bygge og sælger erhvervs- og boligbyggerier overalt på Sjælland og Lolland Falster.

H. S. Hansens Fabrikker A/S
Kent Ernst Hansen er indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvorefter Bjarne Glargaard (direktør i Glasalu A/S) er trådt ud.

H. S. Hansen er en vindues- og facadefabrik med speciale inden for lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas.

Nordisk Pladeimport A/S
Lars Kragelund er ansat som salgschef.

NPI A/S importerer træbaserede pladematerialer til danske tømmerhandlere, træ- & finerhandlere og byggemarkeder.

Rias A/S
Hans Christoffersen og Klaus Willi Roth er udtrådt af bestyrelsen, mens Peter Swinkels og Steen Raagaard Andersen er indtrådt. Sidstnævnte bliver ny næstformand.

Rias er leverandør af plasthalvfabrikata og alu til både industri, bygge- og anlægsvirksomhed samt tømmerhandlere og trælast.

Spærfabrikken Hydro Nail A/S
Poul Kirkegaard (direktør i Pbk Invest ApS) er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Asbjørn Berge (direktør i Berge & Agena Invest ApS) er fratrådt som formand men forbliver i bestyrelsen.

Hydro Nail er en del af Palsgaard Træ, som er specialist i præfabrikerede trækomponenter til tag og facade.

Torkil Laursen A/S
Ingeniør og civiløkonom Peter Steeskov er optaget som medindehaver og indtræder samtidig i bestyrelsen. Det samme gælder ingeniør Henrik Svendsen, som også er optaget som medindehaver og nyt bestyrelsesmedlem.

Torkil Laursen yder rådgivning på alle områder inden for husbyggeri.

Tre-For Entreprise A/S
Per Bødker Andersen, Jens Pilgaard og Jens Aage Borgen Uldall er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. De afløser Leif Jakobsen, Jørgen Skovdal Larsen og Tenna Pouline Thomsen.

Tre-For Entreprise har specialiseret sig inden for el, fiberteknik, vvs, ventilation, bygningsautomatik, køleteknik og fjernvarmeledninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095