23948sdkhjf

Hovedaktionær bliver eneejer i AH Byg

Dahl Entreprise A/S med ca. 300 medarbejdere er nået til enighed med mindretalsaktionæren i AH Byg om en overdragelse af de resterende aktier i selskabet.
AH Byg har siden 2009 været et datterselskab i Dahl Entreprise, og nu bliver Roskilde-virksomheden fuldt integreret i moderkoncernen.

Dahl Entreprise og AH Byg har det seneste år udført flere fælles projekter – bl.a. et hospicebyggeri for OK-Fonden i Måløv og Energinet Danmarks nye passivhus i Ballerup – og sammenlægningen er en videreudvikling af dette samarbejde.

Direktørerne i de to selskaber oplyser i en fælles pressemeddelelse, at aktieoverdragelsen medfører, at AH Byg i begyndelsen af februar 2011 flytter sin aktiviteter til Dahl Entreprises adresse på Islevdalvej i Rødovre:

- Herved skabes en styrkelse i koncernen, idet ressourcer og kompetencer dermed kan udnyttes optimalt, lyder det bl.a. om baggrunden for beslutningen.

Det understreges, at AH Byg fortsat vil stå for hoved- og totalentrepriser sammen med sine nuværende faste samarbejdspartnere, underentreprenører, leverandører og rådgivere.

Om Dahl Entreprise A/S
Virksomheden er etableret i 2009 på baggrund af en sammenlægning af installationsfirmaet Peter Dahl A/S, tømrer- og snedkerfirmaet PPE Entreprise A/S, beton- og anlægsfirmaet HCA Anlæg og Service A/S samt entreprisestyringsfirmaerne Dahl Entreprise A/S og CPH-BYG A/S.

Dahl Entreprise beskæftiger ca. 300 medarbejdere og hentede i 2009 et overskud på 15,8 mio. kroner før skat ud af en omsætning på 441 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094